Ontsnap aan de Dagelijkse Stress met de “My Moments” Collectie

Bij het ontwerpen van de “My Moments” collectie hebben we een simpele, maar krachtige filosofie gevolgd: waarom investeren in dure crèmes en lotions als we ons vervolgens afdrogen met goedkope handdoeken van twijfelachtige kwaliteit? Barbara Magdic, Export Manager van Vossen, heeft een assortiment van badstof producten ontwikkeld die niet alleen dermatologisch getest zijn en extreem huidvriendelijk, maar ook van uitzonderlijke kwaliteit.

“My Moments” collectie

Deze collectie, is tijdens een beurs in onze showroom in Almere geboren. Gewoon tijdens een brainstorm sessie tussen de klant bezoeken door. Deze collectie biedt mannen, en vooral vrouwen, de mogelijkheid om zich echt te ontspannen tijdens hun bad- of doucheritueel. Denk aan de zachtheid en luxe van hoogwaardig badstof dat je omhult en je helpt te ontsnappen aan de dagelijkse stress. Dit is niet zomaar een collectie, het is een ervaring voor lichaam en geest, een moment van pure verwennerij in de intimiteit van je eigen badkamer of sauna.

Barbara, die deze collectie niet alleen heeft samengesteld maar ook zelf gebruikt, heeft een aantal slimme en handige innovaties geïntroduceerd die het badritueel nog aangenamer maken. De “My Moments” collectie wordt op 19 en 20 juni gepresenteerd tijdens de Homtex in Duitsland, en krijgt ook de nodige aandacht tijdens de Bodyfashion Fair in augustus.

Gun jezelf de luxe van de “My Moments” collectie en transformeer je dagelijkse routine in een moment van rust en verwennerij.