Ontdek de Exclusieve Tencel Dream Aanbieding tijdens de Najaarsvakdagen!

Ontdek de Exclusieve Tencel Dream Aanbieding tijdens de Najaarsvakdagen!”

Inleiding: De heropleving van vakbeurzen in heel Europa markeert een spannende periode voor retailers en consumenten. Met de ‘Najaarsvakdagen’ om de hoek, is er geen beter moment om u voor te stellen aan ons uitzonderlijke aanbod: de Tencel Dream memoryfoam kussens van Viscotex. Beschikbaar in onze showroom in Nieuwegein tijdens de beursdagen, brengen we dit exclusieve product nu binnen handbereik met een aantrekkelijke aanbieding.

1. Het Unieke van Tencel Dream Kussens:

Onze Tencel Dream kussens hebben al een gevestigde positie verworven in de Europese retailmarkt, dankzij hun excellente nabestellingen. De kracht van het Viscotex Tencel Dream kussen ligt in de rondom versterking, wat een optimale ondersteuning biedt aan nek en schouders. Dit maakt het de ideale keuze voor klanten die hoge eisen stellen aan comfort.

2. Innovatie voor Uw Comfort:

De kussens zijn voorzien van geavanceerde ventilatiekanalen voor effectieve vochtafvoer, waardoor de groei van bacteriën wordt geminimaliseerd en het kussen langer fris blijft. De afneembare en wasbare buitenhoes, gemaakt van Tencel vezels, zorgt voor een koel en aangenaam gevoel, wat bijdraagt aan een verkwikkende slaapervaring, vooral tijdens warme nachten.

3. Duurzaamheid en Kwaliteit:

Wist u dat onze kussens gemaakt zijn met hoogwaardige memoryfoam kernen van BASF, wat ze 100% geur-neutraal maakt? Dit toont onze inzet voor duurzaamheid en kwaliteit.

4. Verpakking en Gemak:

Een opvallende verpakking is essentieel, en onze Tencel Dream kussens worden geleverd in een robuuste buis. Dit zorgt niet alleen voor een indrukwekkende presentatie, maar maakt het kussen ook ideaal voor reizigers. Bekijk onze video voor meer details over dit unieke product.

Speciale Aanbieding: Profiteer nu van onze exclusieve beursaanbieding. Bestel de Tencel Dream kussens met 15% korting op de standaardprijs. De minimale bestelhoeveelheid is één doos (7 stuks) en we bieden gratis levering. Wees er snel bij, want deze aanbieding geldt tot 15 september 2023!

Mis deze kans niet om uw slaapervaring te transformeren met de Tencel Dream kussens van Viscotex. Neem contact met ons op voor meer informatie of ontdek onze volledige productlijn. Uw nachtrust is onze prioriteit, en met de Tencel Dream kussens beloven we niets minder dan dromerig comfort.