Anti-age kussens Viscotex

Zoals bekend, produceren en distribueren wij memory foam kussens bij- en van Viscotex. Maak kennis met onze nieuwste aanwinst: het Anti-Age kussen, een must-have voor jouw klanten! Dit baanbrekende kussen biedt niet alleen ongeëvenaard comfort, met zijn handige uitsparing en aanpasbare hoogte, maar heeft ook een geheim wapen tegen rimpels.

Dankzij de speciale viscose stof behandeld met collageen microcapsules, wordt ‘collageenkracht’ geactiveerd. Terwijl je klanten slapen, wordt rimpelvorming tegengegaan! Dit kussen belooft niet alleen een goede nachtrust, maar ook een jeugdige uitstraling. Bovendien wordt het geleverd in een elegante koker, waardoor het een perfect product is voor de aankomende feestmaanden.

Verrijk jouw assortiment en geef jouw klanten het geschenk van ultiem comfort en huidverzorging met ons Anti-Age kussen. Bestel nu en help jouw klanten om te slapen in stijl terwijl ze hun huid extra verwennen.

De kussen zijn af voorraad leverbaar. Bel of mail ons voor prijzen en alle overige condities.