Viscotex

Welkom bij Viscotex, dé toonaangevende producent van hoogwaardige traagschuimkussens. Met een indrukwekkende capaciteit van 12.000 kussens per dag zijn wij trots de grootste kussenfabrikant in Europa te zijn.

Bij Viscotex draait alles om keuzevrijheid, met meer dan 180 modellen waaruit je kunt kiezen. Elk kussen wordt vervaardigd met grondstoffen die in Europa zijn geproduceerd en voldoen aan de strikte Europese wet- en regelgeving. Onze kussens zijn niet alleen van topkwaliteit, maar ook 100% geurloos, wat zorgt voor een aangename slaapervaring.

Wij begrijpen dat tijd van essentieel belang is. Daarom bieden wij korte en betrouwbare levertijden, zodat je snel kunt genieten van het comfort van onze kussens. Viscotex is niet zomaar een producent, maar jouw ideale partner voor private label opdrachten. Samen met jou stellen we de kussens precies zo samen en produceren we ze precies zoals gewenst.

Ontdek de perfecte balans tussen comfort, kwaliteit en betrouwbaarheid met Viscotex. Kies voor een partner die jouw visie begrijpt en deze omzet in zachte, ondersteunende realiteit. Welkom bij Viscotex, waar dromen worden ondersteund door kussens van ongeëvenaarde kwaliteit.

Hulp of advies nodig?

Neem gerust contact met ons op, wij helpen graag.